• Utorak, April 23, 2019

Pogledajte kako bi mogao izgledati novi Moto RAZR 2019

Nedavno smo imali prilike vidjeti šematski prikaz onoga kako bi zapravo mogla izgledati Motorlina vizija nove verzije RAZR telefona.

Danas dobijamo koncept video, koji je kreirao Waqar Khan. Gospodin Waqar nam je predstavio svoju viziju ovoga savitljivog telefona.


 

Waqar je novu Motorolu zamislio kao uređaj sa dva ekrana, od kojih je unutrašnji savitljiv, pa se lako može preklopiti preko svoje unutrašnje (duže) stranice na pola. Preklapanjem ovoga ravnog ekrana sa gotovo nultim poluprečnikom, dobijamo jedan manji, sekundarni ekran, kojeg je Waqar zamislio da služi za pregledanje i čitanje dobijenih objavještenja. Odmah ispod tog manjeg-vanjskog ekrana, smještena je i zadnja kamera.


 

Što se tiče prednje kamere ona nije prikazana u videu, ali vjerujemo da bi ona bila smještena negdje u notchu. Sve u svemu, ovakav dizajn novog RAZR 2019 telefona, podsjeća nas na originalni RAZR uređaj, s tim da je u ovu novu verziju implementirano gotovo sve što jedan pametni telefon treba da ima.

Ostaje samo da se vidi koliko će stvarni Moto RAZR 2019 biti sličan predviđenim renderima, posebno još kada znamo da je ova fleksibilna tehnologija na samom početku svoga razvoja.

Izvor