• Petak, 09 Decembra, 2022

Fotografija prikazuje Motorola One Action u plavom gradijentu

Motorola One Action je budžetna verzija One Vision-a, a o ovom telefonu se već pričalo, uključujući i prošli izvještaj koji je izgledao kao zvanično prikazivanje telefona.

Međutim, prvobitni izvještaji su nagovještavali da će telefon stići u najmanje tri boje, plavoj, zlatnoj i bijeloj boji, a sada dobijamo jasniji pogled na plavu verziju ovoga uređaja. Ovaj novi render pokazuje uređaj u plavičastom gradijentu, a očekuje se da će biti nazvan Denim Gray.

Pored toga, Motorola One Action će imati trostruko podešavanje kamere. Glavni senzor će biti kamera od 12.6MP. Sa prednje strane ovaj telefon će također imati 12.6MP senzor. Renderi takođe potvrđuju i postojanje 3.5mm priključka za slušalice, koji se nalazi na vrhu telefona, kao kod One Vision modela.

Ostale specifikacije uključuju Exynos 9609 čipset, 6.3-inčni FullHD ekran sa Infinity-O izrezom, kao i 3500 mAh bateriju. Dolazi u nekoliko memorijskih opcija, i to 3GB / 32GB, 4GB / 64GB i 4GB / 128GB.

Iako se o telefonu priča već neko vrijeme, kompanija još nije zvanično najavila predstavljanje One Action, ali ga svakako možemo očekivati ​​uskoro.

 

Izvor