• Četvrtak, Maj 23, 2019

Motorolin sklopivi telefon, RAZR će pokretati Snapdragon 710

Motorola radi na potpuno novom pametnom telefonu, sa vertikalno preklopnim ekranom, koji bi trebao da se prikljuci mobilnom trendu za 2019. godinu. Novi sklopivi uređaj, dolazi sa dva ekrana, od kojih je unutrašnji savitljiv, pa se lako može preklopiti preko svoje unutrašnje (duže) stranice na pola. Preklapanjem ovoga ravnog ekrana sa gotovo nultim poluprečnikom, dobijamo jedan manji, sekundarni ekran, koji služi za pregledanje i čitanje dobijenih obavještenja.


 

Prema najnovijim izvještajima, RAZR će pokretati Snapdragon 710 čipset, koji je uparen sa varijantama od 4GB / 6GB RAM-a i 64GB / 128GB interne memorije. Snapdragon 710 ima 8 jezgara izgrađenih na Qualcomm-ovoj Kryo 360 arhitekturi. Nova Motorola RAZR će imati savitljivi 6.2-inčni, OLED ekran, rezolucije od 2142 x 876 piksela sa izrezom na vrhu. Manji, sekundarni ekran dolazi sa rezolucijom od 800 x 600 piksela i zasad još nepoznatom dijagonalom ekrana.


 

Uređaj će napajati 2.730 mAh baterija, a sam telefon će biti ponuđen u crnoj, bijeloj i zlatnoj boji. Ono što takođe zasad znamo je i to da je Motorola redizajnirala RAZR-ov logotip, koji će se nalaziti na predstojećem telefonu.

Ovaj uređaj koji dolazi sa kodnim imenom "Voyager", moćićemo da kupimo po cijeni od oko 1500 dolara, što je svakako jeftinije od Samsung-ovog Galaxy Fold-a ili Huawei-jevog Mate X-a. Tačan datum lansiranja još uvijek ne znamo, ali u narednom periodu svakako očekujemo više detalja i informacija.

Izvor