• Utorak, April 23, 2019

Motorola Moto G7 Plus, uočena na GeekBench aplikaciji

Nova Motorolina generacija pametnih telefona G serije, biće predstavljena na današnjem događaju u Brazilu u Sao Paulu. Nova G serija sadrži ukupno četiri uređaja: G7, G7 Plus, G7 Play i G7 Power.


 

Motorola Moto G7 Plus, jedan od uređaja nove G serije uočen je na Geekbench benčmark bazi podataka. Prema nedavnim curenjima očekivalo se da će ovaj uređaj pokretati Qualcomm Snapdragon 636 procesor, međutim Geekbench lista navodi da će nadolazeći pametni telefon raditi na snažnijem Snapdragon 660 čipsetu. Ovaj procesor je povezan sa 4GB RAM-a, a sam uređaj će raditi na najnovijem Android 9.0 Pie operativnom sistemu.
U benčmark rezultatu telefon je ostvario 1334 poena za pojedinačan test jezgra i 4832 poena za multijezgreno testiranje.

Ono što nam je takođe poznato o ovome uređaju je to da će imati 6.2-inčni FullHD ekran, sa izrezom u obliku kapljice vode. G7 Plus se imati i dvostruku postavku zadnje kamere, sa primarnim senzorom od 13 MP, te sekundarnim senzorom od 5MP. Uređaj će napajati baterija kapaciteta 3000 mAh sa podrškom 27W Turbo punjenja.

Na današnjem događaju biće nam poznate sve detaljne specifikacije, kako za G7 Plus tako i za druge G7 verzije.

Izvor