• Ponedjeljak, August 19, 2019

Galaxy Note 10 će doći u nekoliko verzija

Samsungov događaj na kojem će najaviti Galaxy Note 10 seriju poprilično je daleko. On će se održati tek u avgustu, ali glasine ne prestaju da pristižu. Posljednja informacija koju smo čuli je ta da će kompanija podijeliti Note 10 seriju kao što su uradili i sa S10. Ovo znači da ćemo još jednom dobiti 4 različita uređaja koji će se razlikovati u veličini i drugim specifikacijama.

U ovom trenutku, vjerujemo da će osnovni Note 10 doći sa ekranom veličine 6.75”. Na tržištima gdje je Samsung napravio uspjeh sa S10e modelom vjerovatno će izaći i sa manjom verzijom Note 10. Između sva četiri modela Note 10 biće određenih razlika. Iako još uvijek ne znamo kako će se oni zvati, evo infomacija koje imamo.

Osnovna verzija Note 10 modela doći će sa ukupno 6 kamera. Imaće četiri kamere na poleđini te dvije s prednje strane. Manja verzija, koja se očekuje na evropskom tržištu, doći će bez ToF senzora. Ovo znači da će manja verzija Note 10 uređaja doći sa istom postavkom kamere kao S10 Plus, a osnovna verzija Note 10 će imati iste kamere kao S10 5G.

Moguća postavka kamere u nadolazećem Note 10

Naravno, zato što će evropska Note 10 verzija biti manja i imaće jednu kameru manje, biće i jeftinija. Ovo će donekle nadoknaditi nedostatak kamere.

Galaxy Note 10 će sigurno postati najsnažnii Galaxy telefon čim se pojavi na tržištu. Imaće Dynamic AMOLED ekran te će biti uparen sa 12GB RAM i 1TB interne memorije. Takođe očekujemo i ogromnu bateriju.

 

Izvor