• Subota, Septembar 07, 2019

ZTE nubia Red Magic 3 sad dostupan širom svijeta

ZTE je sada ponudio svoj nubia Red Magic 3 uređaj gotovo svugdje u svijetu. Prvi telefon sa ugrađenim ventilatorom za hlađenje i 8K video snimanjem prethodno se nalazio jedino na kineskom tržišta. Sada će korisnici u Evropi, Sjevernoj Americi, Australiji i na nekoliko azijskih tržišta moći pokupiti jedinicu.

Telefon je dostupan u crnoj, crvenoj i Camo boji sa početnom cijenom od 479 € za osnovni model 8/128 GB i 599€ za 12/256GB najjaču varijantu.

Od danas, Red Magic 3 se može kupiti u EU, Velikoj Britaniji, Sjedinjenim Državama i Kanadi, kao i u Australiji, Izraelu, Hong Kongu, Japanu, Singapuru, Indoneziji, Tajvanu i Makau. Prema glasinama, telefon će doći u Indiju sredinom juna.

Kao naslednik Red Magic 2, ZTE nubia Red Magic 3 posjeduje AMOLED ekran dijagonale 6,65 inča sa frekvencijom osvežavanja od 90 Hz i uskim okvirima na vrhu i dnu za dvostruke stereo zvučnike. Pokreće ga Snapdragon 855 i vjeran svojoj liniji igranja, telefon posjeduje ekstravagantan dizajn sa LED osvjetljenjem na leđima i specijalni sistem za tečno hlađenje sa posvećenim ventilatorom za optimalno upravljanje toplotom. Telefon takođe dolazi sa okidačima za poboljšano iskustvo igranja.

 

Izvor