• Utorak, April 23, 2019

Vivo V15 and V15 Pro će imati pop-ap selfi kamere

Vivo očigledno ne voli pretjerano glasine pa su odlučili da stanu kraj onima koji se odnose na V15 i V15 Pro modele i njihove predne kamere. Otkrili su da će novi telefoni imati pop-ap selfi kamere te su postavili zvanične slike na svoje Twitter i Facebook naloge kako bi ovo i potvrdili.

Kamera koja će se naći unutar ovog pop-ap mehanizma imaće rezoluciju od 32MP, dok druge detalje o njoj još uvijek nemamo. Znaćemo sve što je potrebno već 20. februara kad će Vivo zvanično da pusti ove informacije u javnost. Vivo V15 i V15 Pro će imati trostruku postavku kamere na pozadini. LED bljeskalica će se smjestiti izneđu 2 senzora na poleđini.


 

S druge strane, takođe je procurila i lista specifikacija koja otkriva sve što ćemo moći naći u unutrašnjosti Pro verzije.Ovaj telefon će pokretati Snapdragon 675 čipset koji će biti uparen sa 6GB RAM i 128GB interne memorije. Na poleđini glavna kamera će imati rezoluciju od 48MP, a biće potpomognuta 8MP telefoto senzorom i još jednim 5MP senzorom za očitavanje dubine polja. Na slikama se ne vidi nikakav senzor otiska prsta što znači da ćemo najvjerovatnije imati senzor smješten ispod AMOLED ekrana. Sve ovo napajaće baterija kapaciteta 3700 mAh.

Izvor