• Ponedjeljak, August 19, 2019

TENAA lista iQOO telefona otkriva njegove specifikacije

Mnoge kineske kompanije su odličile da se rašire i oforme pod brendove, a ni Vivo nije odolio ovom trendu. Prvo iQOO telefon pojaviće se 1. marta, a zahvaljujući TENAA listingu sada već imamo sve informacije o specifikacijama novog telefona.

Ova informacija došla je u isto vrijeme kada firma objavila prve zvanične slike uređaja. Na slikama se vidi da će telefon doći u dvije boje, plavoj i crvenoj.

Liste za uređaje pod kodnim imenima Vivo V1824BA i V1824A daju nam informacije o tome kakav će zapravo biti ovaj telefon. Imaće AMOLED ekran dijagonale 6.41" FullHD+ rezolucije. Takođe je već potvrđeno da će uređaj doći sa Snapdragon 855 čipsetom zajedno sa 6GB, 8GB ili 12GB RAM memorije u zavisnosti od verzije. Ovo znači da će i memorija za skladištenje varirati između 128GB i 256GB za 8/12GB RAM verziju.

Telefon će doći sa trostrukom postavkom primarne kamere. Glavni senzor nosiće rezoluciju od 13MP dok će sekundarni senzor imati 12MP rezoluciju. Treći senzor će imati rezoluciju od samo 2MP i služiće za prikupljanje podataka o dubini polja. Prednja kamera će doći sa rezolucijom od 12MP a još uvijek nismo sigurni da li će biti postavljena u izrez na ekranu ili na mehanizam kojin izlazi iz telefona. Telefon će se napajati iz baterije kapaciteta 3920 mAh, a puniće se kroz punjač snage 44W.

Izvor