• Subota, Septembar 07, 2019

Pogledajte slike i neke od osnovnih karakteristika novog Vivo X27 uređaja

Vivo je najavio lansiranje svog novog uređaja 19. marta. Prošle sedmice na TENAA-listingu pojavile su specifikacije novog pametnog telefona, a danas je njihova lista ažurirana sa slikama uređaja, otkrivajući nam više detalja i o samom dizajnu pametnog telefona.

 

Uređaj dolazi sa AMOLED ekranom od 6.39 inča, FullHD+ rezolucije i visokim odnosom stranica od 19.5:9. Na osnovu objavljenih slika, vidimo da će ovaj telefon imati jako tanke okvire oko samog ekrana, pružajući jedan jako elegantan prikaz.


 

I ovaj, kao i većina današnjih pametnih telefona dolazi sa trostrukim sistemom kamera sa zadnje strane, koji su vertikalno poravnate. Glavni 48-megapikselni, sekundarni 13-megapikselni i tercijalni 5-megapikselni, dok će prednji selfi senzor od 16MP doći sa Pop-up mehanizmom.

Kada je riječ o memoriji, telefon dolazi sa ugrađenih 8GB RAM-a i dvostrukom varijantom interne memorije od 128GB i 256GB, sa mogućnošću dodatnog proširenja od 512GB pomoću microSD kartice.
Baterija, poprilično velikog kapaciteta od 3920 mAh, napaja cjekolupan uređaj, a pored toga ima i podršku brzog punjenja. Telefon je prikazan na Android 9.0 Pie sistemu i ima ugrađen senzor otiska prsta u displeju. Pokretaće ga Snapdragon 710 čipset i octa-core procesor, koji radi na brzini od 2.2GHz.


 

U pogledu povezivanja, tu je 4G VoLTE, W-FI, Bluetooth, GPS, USB Type-C port i ostali. Što se tiče opcija boja, slike nam takođe potvrđuju da će novi smartfon doći u najmanje dvije boje, zlatnoj i plavoj.

Izvor