• Utorak, Septembar 10, 2019

Redmi K20 će napajati ogromna 4000 mAh baterija

Nedavno je Xiaomi-jev pod brend Redmi otkrio da će njegov vodeći Redmi K20 biti predstavljen 28. maja, tj. sledećeg utorka u Kini. Danas nam ovaj kineski proizvođač otkriva još jednu veoma važnu karakteristiku svog predstojećeg vodećeg uređaja. Riječ je o kapacitetu baterije koja će napajati K20.

Na svom zvaničnom Weibo nalogu, Redmi je otkrio da će nadolazećeg “flegšip ubicu” napajati ogromna baterija kapaciteta 4000 mAh. Danas, većina Redmi telefona dolazi sa sličnim kapacitetom i obećanim dugim vijekom trajanja baterije. Sjajna vijest je i ta da ovaj uređaj dolazi sa podrškom brzog punjenja do 27W, kojeg smo imali prilike vidjeli na MI 9 modelu.

Prethodni posteri su otkrili da će Redmi K20 imati funkciju usporenog snimanja video zapisa od 960fps, kao i to da će primarni objektiv biti 48MP senzor, za koji kažu da dolazi iz Sony-ja.

Poznato nam je i to da će biti opremljen vrhunskim Snapdragon 855 čipsetom, koji je u stanju da postigne veoma visoke rezultate na AnTuTu testu. Koristiće 6,39-inčni FHD+ AMOLED ekran sa Corning Gorilla Glass 6 zaštitom i skenerom otiska prsta ekrana.

Ostalo je samo još para dana do lansiranja ovog sjajnog flegšip pametnog telefona za kojeg vjerujemo da je sve rečeno i otkriveno.

Izvor