• Četvrtak, April 25, 2019

OnePlus će održati ekskluzivan događaj na MWC

Svjetski mobilni kongres (MWC) 2019 će se održati u Barseloni između 25. i 28. februara, a već sad možemo vidjeti da će događaj biti ogroman. Mnoge kompanije će tamo predstaviti svoje nove telefone, uključujući Xiaomi, Huawei, LG i Sony. Pozivnica koju je poslao OnePlus sugeriše da i oni hoće da budu dio zabave.

Pozivnica glasi ovako: "Pridružite se OnePlus timu u Ultramarinosu gdje vas častimo pićem i ukusom budućnosti. Slavićemo MWC 2019 na ovom ekskluzivnom događaju kojem se može pristupiti samo uz pozivnicu." Čini se da će kompanija prirediti zabavu za predstavnike medija, partnere i ekskluzivne goste. Još uvijek ne znamo šta to kompanija želi da nam pokaže jer nemamo nešto puno glasina o novom telefonu, pa vjerujemo da će nam predstaviti tek uvid u novi telefon.


 

OnePlus je ranije tvrdio da će baš oni biti prva kompanija koja će uključiti Snapdragon 855 čipset u jedan smartfon, ali su kasnije povukli ovu izjavu i rekli da će biti "među prvima". Iako se očekuje da će OnePlus ove godine predstaviti novi telefon, vjerujemo da još uvijek prerano za to, pa je vrlo vjerovatno da ćemo prvo vidjeti još jedan OnePlus telefon sa 5G tehnologijom i višom cijenom.

Izvor