• Utorak, April 23, 2019

Viber dobio novi izgled sa v10 nadogradnjom

Viber je juče dobio nadogradnju verzije 10.0 koja donosi stabilniju i bržu aplikaciju sa novim interfejsom, a iz japanske kompanije su obećali da uskoro dolaze i grupni pozivi za do pet osoba istovremeno. 

Slanje poruka je ovom nadogradnjom ubrzano do dva puta, dok su glasovne i video poruke dobile nadogradnju u smislu kvaliteta. Ono što ćemo prvo primjetiti na novoj verziji aplikacije je sigurno izgled koji je sada potpuno bijel sa akcentima na ljubičastu boju. Sada možete pristupiti svim privatnim i grupnim ćaskanjima, zajednicama i omiljenim javnim sadržajima u glavnoj listi za poruke. Nema potrebe za prebacivanjem između različitih ekrana. Nedavni pozivi i  kontakti će biti na novom ekranu Pozivi. Možete čak i da vidite vaše Viber Out stanje i pretplate na vrhu ekrana.


Viber je sa novom nadogradnjom predstavio i novi način ostvarivanja kontakta između članova javnih grupa. Bezbjedan način preko kojeg možete ostvariti nova prijateljstva sa osobama koje dijele ista interesovanja kao i vi. Poruke sa njima neće prikazivati vaše javne brojeve. 

Vaš Viber možete odmah nadograditi na iOS ili Google Play prodavnici, ili jednostavno kliknite na ovaj link – Viber 10 Update.

Izvor