• Subota, 16 Februar, 2019
USLOVI KORIŠTENJA
Molimo Vas da pažljivo pročitate ove uslove prije korištenja MOBOSdata sajta.
Vaš pristup i korištenje MOBOSdata sajta je uslovljeno prihvatanjeim i usaglašavanjem sa ovim uslovima.
Ovi uslovi važe za sve posjetioce koji pristupaju sajtu bez izuzetaka na bilo koji način.
Metronix d.o.o 2014-2017 sva prava zadržana.


SPOLJNE VEZE
Ova web lokacija može sadržavati linkove i veze do drugih stranica koje uređuju osobe koje nisu članovi MOBOSdata tima, te stim u vezi MOBOSdata ne odgovara za sadržaj takvog materijala.


KORIŠTENJE INFORMACIJA WEB-SAJTA
Dozvoljeno vam je da preuzmete, pogledate, kopirate i odštampate dokumente i grafiku sadržanu na sajtu ISKLJUČIVO za ličnu, informativnu i nekomercijalnu upotrebu.
Cjelokupan sajt je u vlasništvu Metronix d.o.o te vam je IZRIČITO zabranjeno da isti mjenjate ili modifikujete na bilo koji način, takođe se zabranjuje preuzimanje, kopiranje, otpremanje, štampanje, prikazivanje, reprodukcija video sadržaja, licenciranje i distribucija bilo koje informacije i sadžaja djelimično ili u cjelosti u komercijalnu svrhu bez prethodnog pismenog odobrenja Metronix d.o.o

Osim ako MOBOSdata izričito ne odredi drugačije, sve komentare, povratne informacije, informacije ili materijale dostavljene MOBOSdati će smatrati imovinom iste. Slanjem takvih komentara, povratnih informacija, informacija ili materijala MOBOSdati pristajete na besplatnu dodjelu svih prava, prava intelektualnog vlasništva na komentare, povratne informacije, informacije ili materijale. MOBOSdata zadržava pravo da  slobodno koristiti takve komentare, povratne informacije, informacije ili materijale na neograničen način.


GARANCIJE
Informacije, dokumenti i grafika na ovoj web lokaciji mogu biti zastarjeli ili djelimično netačni i neprovjereni.
MOBOSdata ne prihvata odgovornost za bilo kakvu direknu štetu bilo kakve prirode koja je nastala zbog gore navedenog.
MOBOSdata zadržava pravo na promjene i ažuriranja sadržaja, te na uklanjanja sadržaja u cijelini u bilo koje vrijeme bez obaveze da o tome obavjesti bilo koga.