• Subota, 16 Februar, 2019

Boje i datum pretprodaje za Samsung Galaxy S10 liniju


Boje i datum pretprodaje za Samsung Galaxy S10 liniju


Samsung Galaxy S10 porodica će biti zvanično objavljena 20. februara, a već znamo skoro sve iformacije koje možemo znati o ovom telefonu. Ipak, ako ste nekako uspjeli propustiti sve glasine, evo sve još jednom.

Na slikama ispod možete vidjeti slike maketa. Možda se ne mogu upaliti, ali dizajn je perfektan. Ovo su Galaxy S10 i S10+ telefoni. Kamera na oba ova telefona malo izbijaju nazad, što je nešto što nismo mogli do sad vidjeti na renderima.


 
Osim toga, znamo da će S10 porodica doći sa novim Exynos 9820 čipsetom, a takođe i u nekoliko memorijskih konfiguracija (od kojih zavisi i cijena telefona). Obični Galaxy S10 će imati samo jedan selfi senzor smješten unutar Infinity-O ekrana dok će S10+ imati dva selfi senzora. Takođe, Galaxy S10 će doći u nekoliko boja, crnoj, bijeloj i zelenoj. Zelena boja je možda nova varijanta koja do sad nije bila u ponudi, ali glavna zvijeza ovdje je zapravo bijela nijansa. Nije ovo obična bijela, nego sedefasta varijanta koja će najvjerovatnije biti i najpopularnija verzija.


 
Ovaj telefon moći ćete da kupite već sljedeći dan nakon UNPACKED događaja gdje će biti predstavljen. Pretprodaja počinje 21. februara, pa ako jedva čekate da kupite svoj S10, strpite se još malo, telefon samo što nije stigao.
Source